Even voorstellen

Mijn naam is Bastiaan, uw toekomstige Office 365 specialist. Ik lever diensten om uw organisatie het maximale uit Office 365 en SharePoint Online te laten halen. Office 365 is een veelzijdig en flexibel platform, wat het beste tot zijn recht komt als het is ingericht specifiek op de wensen uit uw organisatie. Ik adviseer en ondersteun u met het inrichten en uitrollen van het samenwerkingsplatform, waarbij gebruikerstevredenheid en beheersbaarheid van de oplossing centraal staat. Het doel is om uw medewerkers een efficiënte en veilige samenwerkingsomgeving te bieden!

Wilt u ontzorgd worden en bent u op zoek naar ervaring, flexibiliteit en overweldigend enthousiasme? Dan hoop ik dat u mij de kans geeft mijn visie mondeling toe te lichten.

Profielschets

Mensen beschrijven mij als een communicatieve nerd met een passie voor mensen en techniek. Ik ben een enthousiaste, open en directe consultant en heb mij in de loop van mijn carrière ontwikkeld als een ervaren SharePoint en Office365 specialist. Na ruim 10 jaar in loondienst voor mooie consultancy bedrijven gewerkt te hebben, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Vanaf maart 2018 ben ik als ZZP-er beschikbaar om mijn opgedane kennis en ervaring met u en uw organisatie te delen.

Profielfoto

Ik ben trots op

In mijn periode bij Motion10 heb tussen 2015 en 2018 een groot aantal ‘Customer Immersion Experience’ workshops verzorgd voor potentiële klanten op kantoor bij Microsoft met een gemiddeld cijfer van een 9! 

 

Deze workshops zijn bedoeld voor bedrijven om de meerwaarde van Office 365 te ontdekken door hands-on experience met het platform op te doen.  Deze sessies heten hedendaags ‘Business Value Discovery’ workshops.

Mooiste ervaring

In mijn periode bij Inter Access heb ik in 2008 in het kader van ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ twee weken les gegeven aan studenten en medewerkers van de Universiteit in Dar-es-Salam, Tanzania. 

 

Deze samenwerking richtte zich op kennisdeling met ontwikkelingslanden op het gebied van Security en dataveiligheid. In 2011 heb ik nogmaals twee weken les gegeven op de Universiteit van Kitwe, Zambia. Deze ervaring heeft een positieve invloed gehad op mijn ontwikkeling als mens.